10/28/2011

CABO VERDE

ILLES DE CAP VERD

A les illes de Cap Verd l’Aleix hi arriba el 19 d’octubre, en quinzena posició.
Tota la flota ha de passar, obligatòriament, entre l’illa de Sao Antao -la més a l’Oest- i la de Mao, una de les més a l’Est. L’Aleix passa, com la majoria, entre l’illa de Santa Luzia i la de Sao Nicolau.

A Mindelo, la ciutat més important de l’illa de Sao Vicente, s’hi han de parar força Minis amb avaries importants -pals i/o timons trencats...i ja hi ha quatre retirats, entre ells el guanyador de la 1ª etapa, tot per culpa de les ràpides oscil•lacions de vent, tant en intensitat com en direcció.
___________________

ISLAS DE CABO VERDE

Aleix llega a las islas de Cabo Verde el día 19 de octubre en la quinceava posición. Toda la flota debe pasar, obligatoriamente, entre la isla de Sao Antao - la que queda más al oeste- y la de Mao, una de las que queda más al este. Aleix pasa, como la mayoría, entre la isla de Santa Luzia y la de Sao Nicolau.

En Mindelo, la ciudad más importante de la isla de Sao Vicente, varios Minis tienen que parar a causa de averías importantes - mástiles y/o timones rotos... ahí ya se han retirado cuatro, entre ellos, el ganador de la 1º etapa, por culpa de las rápidas oscilaciones del viento, tanto en intensidad como en dirección.

No hay comentarios: