10/26/2011

Noticia sacada de la web oficial

Traduit d'un comentari de la web oficial
L’Espanyol Aleix Gelabert (347 –Gaes-Antaas) acaba de batre el seu rècord. No de velocitat, sinó ... de temps a la mar.

Fins ara no havia passat mai de 12 dies i encara, en aquella ocassió, navegava amb tripulació. La seva estada més llarga en solitari, fou de 9 dies –quan va fer la qualificació-.

Ell s’inquietava a la sortida de La Rochelle de saber com podria suportar aquesta solitud tant de temps. Això no deu pas haver-li fet passar malament a l’Aleix, ja que, havent estat 20è a Funchal al final de la 1ª etapa, aquest dimarts avançava a la posició núm. 11, després d’haver anat 15è el passat diumenge.

___________________

Traducido de la web oficial

El español Aleix Gelabert (347- Gaes-Antaas) acaba de batir su propio récord. No de velocidad, sinó... de tiempo en el mar.

Hasta ahora no había pasado nunca de doce días, navegando con tripulación. Su permanencia más larga en solitario fue de 9 días, para acceder a la calificación.

Él se inquietaba a la salida de La Rochelle, pensando cómo soportaría esta soledad durante tanto tiempo. Sin embargo, no debe de haber sido tan duro, ya que, habiendo llegado en posición 20 a Funchal, al final de la primera etapa, este martes conseguía la 11ª posición, después de haber conseguido la 15ª el domingo pasado.

No hay comentarios: